avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... distanta minima constructie bloc locuinte langa alt ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

distanta minima constructie bloc locuinte langa alt bloc

buna ziua,
in anul 2012 am cumparat(cu credit) pt fiica mea un ap.2 cam intr-un bloc construit in 2011 in Bucurestii noi str. Fortunei nr. 25 sect 1.
In 2013,pe locul unde era o casa mare si frumoasa,au inceput lucrarile pt. un bloc nou.Astazi,este imposibil sa stai in casa fara draperii trase,nu ai intimitate niciun strop,nu este soare(ap e la et. 2/3)are o singura vedere,spare celelalt blo aflat la distanta de cca 2-3 m.Blocul de vis-a vis are 3 et plus o mansarda(atipica)construita mult mai tarziu.pentru ca nu se mai poate sta in ap. ,nu te mai simti ca in casa ta,am incercat sa vindem ap. insa fara succes din cauza acestui bloc.
Ce este de facut?Este legala constructia aceasta?
multumesc,Carmen

Alte discuții în legătură

In ce conditii se poate solicita oprirea modificarii puz-ului? maria_carmen maria_carmen In perioada 2008 – 2013 s-au construit, pe zona Complexului Rezidential unde locuiesc, 7 case si 4 blocuri. Autorizatiile de construie pt case sunt P + 2E ... (vezi toată discuția)
Condomeniul, partile comune si cartea tehnica intr-un complex rezidential cu case si blocuri maria_carmen maria_carmen Suntem o Asociatie de propietari infiintata in febr 2013 pt gestionarea unui Complex Rezidential format din: 7 case (P+2E, ultimul et fiind mansarda); un bloc ... (vezi toată discuția)
Administratori de blocuri loremakkai loremakkai Buna ziua, Ma numesc Loredana Makkai si am o problema cu administratoarea din blocul in care locuiesc. In anul 2008 am cumparat un ap. la et.5-mansarda, ... (vezi toată discuția)