Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

dosar pensionare

Buna ziua

Va adresez rugamintea sa ma consiliati in urmatoarea problema:

Am depus pe 5.10.2015 dosarul de pensionare la limita de varsta (avand grupa 1 de munca).

Pana in acest moment nu am primit niciun raspuns.

Mentionez ca doresc sa ies la pensie din cauza unor probleme de sanatate si e nevoie de timp pt a le putea trata. Serviciul actual nu mi permite acest lucru.

Cum trebuie sa procedez pt a afla situatia dosarului meu la momentul actual.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sami482001 , utilizator 18:30, 4 Februarie 2016
Variante:

Cereti relatii de la casa locala.
Mergeti in audienta la directorul excutiv
Faceti o interventie la CNPP
Va multumesc mult. In decembrie am fost si mi s a spus sa astept, iar in 15 ianuarie am solicitat printr un e mail sa mi se comunice situati adosarului la momentul respectiv. nu am primit niciun raspuns.
Multumesc mult inca o data pentru amabilittea de a mi raspunde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita de varsta la pensionare atomulesei53 atomulesei53 nascut pe 01 nov. 1953 ; stagiul total de cotizare 33 ani 5 luni 5 zile din care 22 ani 11luni 17 zile grupa a ll de munca . Dupa un calculator de limita de ... (vezi toată discuția)
Emitere decizie pensie invaliditate agata61 agata61 in data de 01.07.2016 sotul meu a depus dosarul pentru pensie invaliditate grad II la Casa Judeteana de Pensii Caras-Severin. Nici pana la acesta data nu a ... (vezi toată discuția)
Petitie fara raspuns acum 5 luni am trimis prin e-mail o sesizare la casa de pensii ... Bibi020844 Bibi020844 Acum 5 luni am trimis prin e-mail o sesizare la casa de pensii Brasov deoarece nu am primit decizia de recalculare a pensiei. Neprimind nici un raspuns, acum 2 ... (vezi toată discuția)