avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Petitie fara raspuns Acum 5 luni am trimis prin e-mail ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Petitie fara raspuns Acum 5 luni am trimis prin e-mail o sesizare la casa de pensii ...

Acum 5 luni am trimis prin e-mail o sesizare la casa de pensii Brasov deoarece nu am primit decizia de recalculare a pensiei. Neprimind nici un raspuns, acum 2 luni am repetat solicitarea. Pana azi nici un raspuns. Cui ar trebui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: GMD66 , utilizator 11:55, 10 Martie 2025
CNPP.
petitii.sesizari@cnpp.ro
Si aici sunt sanse mici sa va rezolve problema.
Mergeti in audienta sa va lamureasca.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza :
- Ministerul Muncii
- Corpul de Control al primului Ministru
sau
-puteti promova o actiune in contencios.
Nici eu nu am primit deciziile de recalculare, nici pe puncte stabilitate, nici pe adeverintele cu bruturi aflate la dosar in august 2024.
La multele mailuri trimise atat la CJP, cat si la CNPP, dar si pe PORTAL (sesizari, intreaba un consultant), am primit doar ca o sa primesc "cand CNPP va prelua datele dvs. prelucrate in sistemul informativ" (!??)
De la MMPS am primit ca petitia mea "a fost transmisă Casei Naţionale de Pensii Publice, instituţie publică competentă să verifice aspectele semnalate de dumneavoastră, să ia măsurile legale care se impun și de la care veți primi răspuns. Puteti contacta Casa Nationala de Pensii Publice la adresa: petitii.sesizari@cnpp.ro"
Deci, se merge in bucla... niciun raspuns de atunci (peste o luna)...
Programarile pentru audiente au ajuns in luna mai...
O sa reiau toate, la toti, si daca nici in aprilie nu primesc nimic, o sa merg in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie DanaTanasescu DanaTanasescu Buna ziua, In luna aprilie 2016 am depus solicitare de recalculare a pensie atasand toate documentele necesare si doveditoare. Nici pana in prezent (07 ... (vezi toată discuția)
Reclamatie casa de pensii - modalitati AndreiAlexP AndreiAlexP Buna ziua, Imi puteti spune care sunt modalitatile prin care pot face o sesizare/reclamatie la casa de pensii judeteana Ilfov ? avand in vedere ca atat pe ... (vezi toată discuția)
Decizie de revizuire primita la 04.12,2024,, pensia recalculata ... ili47 ili47 Decizie de revizuire primita la 04.12,2024,, pensia recalculata din 01.09.2024, in luna ianuarie am primit pensia veche si nici diferenta pe 4 luni , Oare cand ... (vezi toată discuția)