avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare sanatate

Eu momentan nu lucrez,dar am o camera din locuinta mea inchiriata,persoana respectiva plateste toate datoriile lui la primarie sau Anaf,el imi plateste si sanatatea mea tot acolo.Eu mai trebui sa-mi platesc sanatatea? Si daca nu ce spun medicului meu de familie?Cum sunt eu asigurata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 7 Februarie 2016
In ce baza va plateste c.a.s.s?

Ati semnat un act cu Casa de Asigurari de Sanatate?
Nu am semnat nimic.Asta ce inseamna?
Daca nu aveti un contract de asigurare incheiat cu Casa de Asigurari de Sanatate sau coasigurat, nu sunteti asigurat in sistemul de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu mai sunt somer si nu am niciun venit nu mai sunt asigurata in sistemul public de sanatate? OAIDA-ANETA OAIDA-ANETA Buna seara Sunt nelamurita: daca am iesit din perioada de somaj si nu mai am nici un venit inseamna ca nu mai sunt asigurat? Nu mai pot beneficia nici ... (vezi toată discuția)
Plata asigurarilor de sanatate la persoanele fara venit mavrodinioan mavrodinioan Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca a fost aprobata legea platii de asigurare pt persoanele fara venit, iar daca se plateste va rog sa-mi spune-ti daca se ... (vezi toată discuția)
Informatii coasigurat pe asigurarea sotului andreeaghe andreeaghe Buna ziua! Sotul meu a renuntat la medicul de familie si doreste sa se inscrie la un alt medic de familie care sa fie aproape de casa. Intre timp, dorim ca ... (vezi toată discuția)