avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Scutire de taxe judiciare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Scutire de taxe judiciare

Daca a fost suspendat procesul civil in temeiul art 244 c pr civ.al 1 pct 1,s-a gasit infractiunea si infractorul mai platesti taxe judiciare?Eu stiu ca OUG 20/2013,art 29 pct i si decizia 260 a CC din 2015.Asa este?

Alte discuții în legătură

Taxa si timbru judiciare pentru cerere expediere la domiciliu decizie tribunal, ca, iccjr svneagu svneagu Buna ziua, am o problema - cu toate ca pana azi am primit acasa decizii ale tribunalelor, curtilor de apel si ICCJR (ultima din 15.07.2013 precizeaza ca in ... (vezi toată discuția)
Constatarea perimarii intr-un dosar marianmarinescu99 marianmarinescu99 Un dosar a fost suspendat in temeiul art. 244 alin. 1 pct. 1 din C. Pr. Civ. vechi pana la solutionarea definitiva si irevocabila a unui alt dosar. In cel ... (vezi toată discuția)
Va rog o interpretare a ,,solutiei " si care sunt urmatorii pasi pentru o persoana fara studii juridice.in cazul de fata eu sunt reclamanta . ibizza ibizza Tip solutie: Soluţionare Solutia pe scurt: În temeiul art.341 alin. (6) lit. c) C. pr. pen.., admite în parte plângerea formulată de petenta.... ... (vezi toată discuția)