avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Va rog o interpretare a ,,solutiei \" si care sunt ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Va rog o interpretare a ,,solutiei " si care sunt urmatorii pasi pentru o persoana fara studii juridice.In cazul de fata eu sunt reclamanta .

Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În temeiul art.341 alin. (6) lit. c) C. pr. pen.., admite în parte plângerea formulată de petenta.... împotriva Ordonanţei de clasare nr.... din... emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria ... si a Ordonantei nr. ... din ... a prim procurorului de la Parchetul ..... Schimbă temeiul clasării pentru infractiunile de abuz în serviciu prev. de art. 297 alin. (1) C. pen., înselăciune prev. de art. 244 alin. (1) C. pen., fals intelectual prev. de art. 321 C. pen. ?i uz de fals prev. de art. 223 C. pen.. din art. 16 alin. (1) lit. b) teza I C. pr. pen. în art 16 alin. (1) lit. f) C. pr. pr. pen., întrucât a intervenit prescriptia răspunderii penale. În temeiul art. 275 alin. (3) C. pr .pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţata în şedinţa publica, astăzi, 22.01.2020.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 27/2020 22.01.2020
Cel mai recent răspuns: ibizza , utilizator 16:14, 24 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
imi pare ca nu mai aveti pasi de facut in directia dorita. Au schimbat motivul clasarii, dar tot clasata ramane.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
S-a terminat, nu mai aveti nimic de facut, solutia e definitiva.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie definitiva camera preliminara Anatol2017 Anatol2017 Am ajuns la camera preliminara cu expertul pe care l-am acuzat de marturie mincinoasa. M-am reprezentat singur. Am depus o expertiza intocmita de un expert ... (vezi toată discuția)
Încetarea urmăriri penale/ recuperare permis Adi66 Adi66 Buna ziua. Am si eu o intrebare legat de un dosar penal. În 2016 am fost implicat intr_un accident si mi sa oferit dovadă cu drept de circulație, dupa ce ... (vezi toată discuția)
Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)