avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum raspund la Comunicare Adresa de la Judecatorie?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum raspund la Comunicare Adresa de la Judecatorie?

Buna seara, am depus la judecatorie o cerere de anulare a unui PV de la CNADNR. Am primit o amenda deoarece actualul proprietar al masinii mele nu a inmatriculat masina la termen si amenda mi-a venit mie acasa (250 de lei). In urma contestatiei am primit acasa o Comunicare Adresa in care s-a specificat ca in termen de 10 zile sa raspund adresei. Eu nu stiu ce sa scriu exact in acest raspuns, atata timp cat cei de la CNADNR au respins contestatia. Ce sa fac? Ar fi mai bine sa platesc amenda sau sa continui cu depunerea altei cereri de raspuns?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:20, 16 Februarie 2016
Dvs. ati depus la judecatorie o cerere (contestatie) pentru anularea unui proces verbal prin care ati fost amendat de catre CNADNR. In urma contestatiei Dvs. CNADNR a formulat o intampinare, care vi s-a comunicat si dvs. Este bine ca dvs. sa depuneti la dosar un raspuns la intampinarea CNADNR-ului. In acest raspuns trebuie sa combateti argumentate care sunt impotriva dvs. Atentie ca termenul de depunere a raspunsului la intampinare este de 10 zile dela comunicare.
ing. Ioan Ciobanu
Conform art.201(2) NCPC"Intampinarea se comunica de indata reclamantului , care este obligat sa depuna raspuns la intampinare in termen de 10 zile de la comunicare.Paratul va lua la cunostinta de raspunsul la intampinare de la dosarul cauzei."In raspunsul la intampinare veti raspunde cu argumentele dvs, de fapt si de drept la intampinarea intimatei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda rovinieta EritroxylonX EritroxylonX buna ziua...am si eu o mica intrebare una din 10... trebuie sa ajung la judecatorie sa fac o contestatie a unei amenzi primite ieri..amenda pentru lipsa ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda contraventionala s.stefan s.stefan Buna ziua, Am depus o contestatie la un proces verbal de contraventie. Acum am primit acasa de la instanta, o adresa prin care mi se solicita sa depun raspuns ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare Inkaso Inkaso Am depus o contestatie la executare, am primit o Comunicare Adresa prin care am primit copie la Intampinare. Intrebare: este obligatoriu sa depui raspuns la ... (vezi toată discuția)