avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Model contract de garantie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Model contract de garantie

Buna ziua,
As dori sa-mi spuneti daca se poate, unde sa gasesc un model de contract de garantie conform caruia sa rezulte ca daca ii dau unui client produse, acesta plateste o garantie, iar cand aduce produsele inapoi, i se restituie garantia.

Alte discuții în legătură

Inlocuire produs lauricafl lauricafl Buna ziua. Am urmatorul caz. La un an si jumatate de la cumpararea unui telefon acesta a fost trimis pentru prima data in service. S-a constatat placa de ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de garantia produselor second-hand Grundy Grundy Buna ziua , daca detin un srl specializat cu vanzarea bunurilor second hand : carti , jucarii etc. atunci cand se ofera dreptul de retur al cumparatorului , ... (vezi toată discuția)
Garantia unei huse ContSters365397 ContSters365397 Buna ziua, am avut problema cu o clienta care a venit, a porbat o husa , a fost incantata de ea, a cumparato si a plecat, dupa aproximativ 4-5 ore sa intors un ... (vezi toată discuția)