Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistent medical

Buna seara! Sunt asistent medical cu liceu sanitar si echivalare studii potliceale si am un coleg de generatie la acelasi loc de munca si aceeasi sectie (ATI) , care a facut in plus si facultatea de asistenti medicali care are un salariu mult mai mare, As dori sa stiu daca acest lucru este discriminare, avand in vedere faptul ca avem aceeasi functie de asistent medical cu aceleasi atributii si fisa a postului. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Asistenta medicala versus sora medicala- grad principal roxana_ramses roxana_ramses Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, cui sa ma adresez!? Am absolvit Liceul Sanitar in 1983 si am lucrat pana in 1989( aprox. 5 ani si jumatate) ca ... (vezi toată discuția)
Incadrare Videodek Videodek as vrea sa stiu daca un asistent medical incadrat la inspectia sanitara din cadrul dsp vaslui in categoria functionari publici ca asistent inspector poate fi ... (vezi toată discuția)
Ssd=asistent medical diplomat? Mihai Mihaela Mihai Mihaela Buna seara!As ruga frumos pe cineva sa ma ajute cu un sfat.Am absolvit in 2008 Facultatea de asistenta medicala-specializarea medicina generala,am trecut ... (vezi toată discuția)