avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare

as vrea sa stiu daca un asistent medical incadrat la inspectia sanitara din cadrul dsp vaslui in categoria functionari publici ca asistent inspector poate fi incadrat ca inspector sanitar dupa ce a absolvit facultatea de filosofie din cadrul facultatii SPIRU HARET cursuri la distanta in cadrul sectiei VASLUI, DACA ESTE ACREDITATA SI LICENTA VALABILA!,CU CE SALARIU POATE FI INCADRAT,etc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 14:23, 17 Ianuarie 2010
nu prea inteleg intrebarea

asistent inspector este post pt studii preuniversitare

iar inspectorul sanitar este post pentru studii superioare ?

care sunt fisele celor doua posturi?

care sunt specialitatile din sanatatea publica pe care sunt cele doua posturi?
Asistentul inspector este cel care are liceu sanitar sau sc. Postliceala sanitara cu profil igiena.si aici este o anomalie deoarece sant bagati in aceeasi oala si cei cu liceu si cei cu postliceala sanitara cu durata de 2 ani si examen de diploma. Acestia sant icadrati in functia de referent respectiv cu studii liceale iar cel care a facut o fac la Spiru Haret si nici nu stie sa opereze pe un calculator desi a dat ex chipurile pe sist grila la un calc beneficiaza de promovare ca inspector cu studii superioare!care-i prostul?
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2010
ContSters20980, utilizator
salarizarea in urma unei activitati prestate in baza unui c.i.m. incheiat in baza codului muncii se face in functie de conditiile minime necesare ocuparii postului si care sunt mentionate in fisa postului
Videodek a scris:

ASISTENTUL INSPECTOR ESTE CEL CARE ARE LICEU SANITAR SAU SC. POSTLICEALA SANITARA CU PROFIL IGIENA.SI AICI ESTE O ANOMALIE DEOARECE SANT BAGATI IN ACEEASI OALA SI CEI CU LICEU SI CEI CU POSTLICEALA SANITARA CU DURATA DE 2 ANI SI EXAMEN DE DIPLOMA. (...)


Dupa cunostintele mele liceu sanitar nu mai exista. S-a desfiintat de ceva ani. Dar, evident, pe piata muncii exista asolventi de un astfel de liceu care mai au pana la pensie. De aceea aufost trecute ca necesar de studii ambele variante.

Nu inteleg ce legatura este intre "inspector sanitar" si studiile superioare absolvite la filosofie.
Sa fie vorba de filosofia inspectiei sanitare???? :rolleyes:

Cf specificatiilor din COR, inspectorul sanitar (cod 322202) este un absolvent de invatamant liceal, postliceal si de maistri, igienisti care inspecteaza si acorda consultatii cu privire la problemele si masurile preventive si curative legate de diverse domenii de igiena (a mediului, poluarea apei, aerului si bunurilor alimentare, etc), lupta impotriva substantelor nocive si a focarelor de microbi.

NU va suparati, dar eu cred ca ptr a ocupa o astfel de functie trebuie sa ai ceva studii de specialitate, si in nici un caz sa nu fi prea filosof in domeniu.
Si nici nu trebuie sa ai studii superioare.
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2010
Isa Radov, Consultant resurse umane
:offtopic: Va rog sa nu mai scrieti mesajele cu majuscule, in internet asta inseamna a tipa. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Incadrare grila salarizare asistenti medicali LaviniaU LaviniaU Conform ord. de urgenţă nr.20/2016 privind salarizarea personalului bugetar [b]cum se considera nivelul de studii la incadrare pentru asistenti medicali din ... (vezi toată discuția)
Contabilitate si informatica de gestiune este compatibila cu functia de informatician? valentina_luciana valentina_luciana Sunt absolventa a facultatii de Management Financiar Contabil, specializarea Contabilitate si informatica de gestiune, Univesitatea Spiru Haret Bucuresti - ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)