avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Onorariu executor judecatoresc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Onorariu executor judecatoresc

Am fost executat silit iar suma datorata aproape ca s a dublat si nu a fost de ajuns mi au pus in carca si onorariul executorului judecatoresc cca 5000 lei care reprezinta salariul meu pe 3 luni.Oare e corect ca eu sa muncesc 3 luni ca sa l tin pe parazitul ala?Pot face ceva sa nu i mai platesc ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:56, 25 Februarie 2016
Nu e corect dar asa este legea.
Își pot pune onorarii substanțiale și va și executa sa le ia.
Dacă ați fi plătit din vreme, nu mai ajungeati la executare și nu mai datorați aceste sume în plus. Pe lângă onorariu, plătiți și cheltuielile făcute cu executarea, cei 5000 nu reprezintă doar onorariu. Ca sa plătiți mai puțin, ar trebui sa contestați în instanță , dar sunt puține șanse de reducere.
Credeti ca nu am vrut sa platesc pur si simplu sant inecat in datorii si nu am mai avut de unde sa platesc
Eu va înțeleg, dar acum trebuie plătit și " parazitul".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul judecatoresc solicita un onorariu ... rolinschi rolinschi In cazul in care executorul judecatoresc solicita un onorariu de 7200 lei iar in urma procesului de contastatie la executare silita, judecatorul diminueaza ... (vezi toată discuția)
Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafologica-timp wolfususro wolfususro Am o expertiza grafologica la INEC ce dureaza decirca 4 luni..Am senzatia ca este foarte mult si as dori sa intreb urmatoarea intrebare: Conform cutumei ... (vezi toată discuția)