avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model de plangere impotriva ordonantei de clasare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Model de plangere impotriva ordonantei de clasare dosar de abandon de famile

Buna!
Am si eu rugamintea daca se poate sa ma ajute cineva cu un model de plangere la Prim Procuror impotriva unei solutii de clasare intrun dosar de abandon de famile in baza art 16 alin. 1 lit. b din Codul de Procedua Penala, desi s-a demonstrat reaua credinta a inculpatului
Nu exista un model de plangere. Va adresati Primului procuror si criticati ordonanta care va nemultumeste , indicand nr. dosar , date de identificare , ori apelati la un avocat .
Am atacat-o prin plangere la Prim Procuror si am primit raspuns prin Ordonanta de clasare, -solutia data de pocuror este temeinica si legala, obligandu-ma sa platesc tot eu cheltuieli judiciare in valoare de 50 lei,desi am demonstrat reaua credinta a tatalui si faptul ca detine un bun mobil Parchetul a dat ordonanta de clasare, ordonanta in care mi-a trecut gresit numele.
In afara faptului ca pot face plangere la instanta, ma pot prevala de faptul ca mi s-a trecut gresit numele in Ordonanta pt a nu plati cheltuielile judiciare?
Nu va puteti prevala, e o eroare materiala, puteti solicita indreptarea erorii organului de urmarire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se alcatuieste o plangere imotriva ordonantei formulate in temeiul art.339 alin5 cpp vasile7106 vasile7106 Buna seara am nevoie de sfatul unui cunoscator al legi si al procedurilor juridice,dar sa va scriu despre ce e vorba ,in anul 2013 ma aflam impreuna cu fiul ... (vezi toată discuția)
Este posibila urmarirea penala pe art 335 cpp in urmatorul caz? generalul generalul la plangere mea inpotriva unor martori mincinosi, solutia a fost cu NUP ART 10 LIT D vechiul CPP unde lit d, prevede ca exista fapta dar faptei lipseste ... (vezi toată discuția)
Articol cod procedura penala Just-drept Just-drept De la 1 februarie stiu ca s-a modificat NCPP,si doresc sa stiu daca mai e valabile aceleasi articole din vechiul cod de procedura penala. In fapt inainte era ... (vezi toată discuția)