avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este posibila urmarirea penala pe art 335 CPP in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este posibila urmarirea penala pe art 335 CPP in urmatorul caz?

la plangere mea inpotriva unor martori mincinosi, solutia a fost cu NUP ART 10 LIT D vechiul CPP unde lit d, prevede ca exista fapta dar faptei lipseste unul din elementele constitutive ale infractiunii in speta mea lipseste reaua credinta
Am facut plangere inpotriva solutiei procurorului la procurorul sef care a mentinut solutia, si am mers mai departe cu plangere inpotriva solutiei primului procuror la judecatoriae. Judecatorul mi-a respins cererea si a mentinut solutia .
Se poate merge acum mai departe conform art 335 si la cine?
Ma gandesc ca aceste solutii au fost mentinute toate pe rand pentru ca nu se terminasera procesul in care martori mincinosi au depus marturie, deci inca nu au produs efecte marturiile lor
Sper ca m-am facut inteles Eu am facut plangere inpotriva martorilor la parchet inainte sa se termine procesul in care acestia aveau calitatea de martori
VA MULTUMESC
Incheiere judecatorului este definitiva, nu mai aveti ce face.
pai dn Patrascu. cum ramane cu alin 2 qrt 335

(2) În cazul în care au apărut fapte sau împrejurări noi din care rezultă că a dispărut împrejurarea pe care se întemeia clasarea, procurorul revocă ordonanţa şi dispune redeschiderea urmăririi penale.

Daca dispare imprejurarerea in temeiul careia s-a dispus clasarea, procurorul de caz poate revoca ordonanta de clasarea si dispune redeschiderea urmaririi penale.
Eu am crezut ca intrebarea viza calea de atac impotriva incheierii judecatorului de camera preliminara, acum am inteles ce doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeschiderea urmaririi penale rrocambole rrocambole Procurorul ierarhic superior poate dispune redeschiderea urmaririi penale conform art. 335 CPP in cazul unei Ordonante de netrimitere in judecata care a fost ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot solicita parchetului de pe langa judecatoria ... Roman85 Roman85 IN CE CONDITII POT SOLICITA PARCHETULUI DE PE LANGA JUDECATORIA BRAILA CA UN DOSAR PENAL IN CARE SUNT PARTE VATAMATA SA FIE REDESCHIS ,SI ... (vezi toată discuția)
Redeschidere urmărire penală Just-drept Just-drept Am avut un proces nedrept. Procurorul a propus confirmare renuntare urmarire penală (art 318 cpp), iar judecatorul a admis confirmarea la RUP. Sunt ... (vezi toată discuția)