Buna ziua, am o nelamurire, am cautat si n-am gasit un raspuns concret care sa ma lamureasca : bunicul meu a primit medicamente (Sutent) pentru cancer compensate, a decedat si i-a ramas o cutie sigilata. As vrea s-o vand sa ne ajute financiar, e ilegal s-o vand mai departe? adica am si bonul fiscal nu vreau sa insel pe nimeni, am mai vazut anunturi dar nu stiu daca e in regula treaba asta si m-ar ajuta mult un raspuns concret pentru a sti ce sa fac. Multumesc anticipat
Va multumesc de raspuns , din ce m-am mai documentat, in lista substantelor interzise nu e, am citit si legea farmaciei, eu ce inteleg si din acea lege ca eu ca persoana pentru ca vand medicamente pot fi amendat pentru ca nu sunt o farmacie, pentru ca in romania doar farmaciile au drept de a vinde medicamente pe baza de prescriptie, si se amendeaza contraventional... dar nu scrie nimic de revanzarea lor, pentru ca nu sunt contrafacute, am reteta, am act pentru provenienta lor. oare pe cine as putea intreba sa-mi dea un raspuns concret ??