avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzarea de medicamente
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzarea de medicamente

Buna ziua, am o nelamurire, am cautat si n-am gasit un raspuns concret care sa ma lamureasca : bunicul meu a primit medicamente (Sutent) pentru cancer compensate, a decedat si i-a ramas o cutie sigilata. As vrea s-o vand sa ne ajute financiar, e ilegal s-o vand mai departe? adica am si bonul fiscal nu vreau sa insel pe nimeni, am mai vazut anunturi dar nu stiu daca e in regula treaba asta si m-ar ajuta mult un raspuns concret pentru a sti ce sa fac. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: moldovancristian , utilizator 21:06, 28 Februarie 2016
De vândut nu se poate vinde decât pe baza de reteta.

Nu știu ce substanțe conține dar e posibil sa fie trecute ca substanțe interzise și sa nu aveți dreptul de a le vinde sau chiar sa le mai dețineți.

Verificați în legea 143/2000.
Va multumesc de raspuns , din ce m-am mai documentat, in lista substantelor interzise nu e, am citit si legea farmaciei, eu ce inteleg si din acea lege ca eu ca persoana pentru ca vand medicamente pot fi amendat pentru ca nu sunt o farmacie, pentru ca in romania doar farmaciile au drept de a vinde medicamente pe baza de prescriptie, si se amendeaza contraventional... dar nu scrie nimic de revanzarea lor, pentru ca nu sunt contrafacute, am reteta, am act pentru provenienta lor. oare pe cine as putea intreba sa-mi dea un raspuns concret ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea de medicamente moldovancristian moldovancristian Buna ziua, am o nelamurire, am cautat si n-am gasit un raspuns concret care sa ma lamureasca : bunicul meu a primit medicamente (Sutent) pentru cancer ... (vezi toată discuția)
Poti sa cumperi de la farmacie si 1 capsula de nurofen sau trebuie ... Andreea Vogue Andreea Vogue Poti sa cumperi de la farmacie si 1 capsula de nurofen sau trebuie sa cumperi toata cutia? Daca mergeti la farmacie si doresti sa cumperi doar 1 capsula de ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare, va rog, am fost la farmacie si nu aveam reteta ... Andreea Vogue Andreea Vogue Am o intrebare, va rog, am fost la farmacie si nu aveam reteta si am cerut o cutie de antibiotic, farmacista a spus ca am nevoie de reteta pentru a putea sa-mi ... (vezi toată discuția)