avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vanzarea de medicamente
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vanzarea de medicamente

Buna ziua, am o nelamurire, am cautat si n-am gasit un raspuns concret care sa ma lamureasca : bunicul meu a primit medicamente (Sutent) pentru cancer compensate, a decedat si i-a ramas o cutie sigilata. As vrea s-o vand sa ne ajute financiar, e ilegal s-o vand mai departe? adica am si bonul fiscal nu vreau sa insel pe nimeni, am mai vazut anunturi dar nu stiu daca e in regula treaba asta si m-ar ajuta mult un raspuns concret pentru a sti ce sa fac. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:39, 25 Februarie 2016
E vorba de o cutie pentru care exista si prescriptie, si bon fiscal... daca le vindeti la acelasi pret nu are nimeni ce sa va faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea de medicamente moldovancristian moldovancristian Buna ziua, am o nelamurire, am cautat si n-am gasit un raspuns concret care sa ma lamureasca : bunicul meu a primit medicamente (Sutent) pentru cancer ... (vezi toată discuția)
Returnarea medicamentelor. Adela_Vrd Adela_Vrd Buna ziua! Am si eu niste nelamuriri in ceea ce priveste returnarea medicamentelor. Mama mea a cumparat niste medicamente prescrise de medicul de familie, a ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare, va rog, am fost la farmacie si nu aveam reteta ... Andreea Vogue Andreea Vogue Am o intrebare, va rog, am fost la farmacie si nu aveam reteta si am cerut o cutie de antibiotic, farmacista a spus ca am nevoie de reteta pentru a putea sa-mi ... (vezi toată discuția)