avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu obligatoriu de crestere copil pentru tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu obligatoriu de crestere copil pentru tata

Buna ziua,

Situatia mea este cam asa: am un copil in varsta de 2 ani si 10 luni, incadrat in grad de handicap accentuat. Eu sunt inca in concediu de crestere copil cu handicap. Sunt divortata de tatal copilului de 2 ani si am obtinut in instanta custodia exclusiva. Intrebarea mea este: in aceste conditii tatal mai beneficiaza de acel concediu obligatoriu de crestere copil de o luna? Ma intorc la serviciu cand cel mic face 3 ani fix sau la 2 ani si 11 luni? Stiu ca nu e mare diferenta, dar as aprecia un raspuns ca sa stiu din timp cum sa ma organizez. Multumesc.
PS: Cei de la Primaria Brasov nu au putut sa-mi dea un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:26, 29 Februarie 2016
1. - Eu cred ca puteti sa beneficiati de CCC pana ce copilul implineste 3 ani.
- Pentru aceasta trebuie sa depuneti la AJPIS actele care sa dovedeasca ce ati spus dvs. mai inainte.

2. Pentru un raspuns oficial va recomand sa va adresati ANPIS, pe e-mail, la: anps@pretatiisociale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - reluare activitate Madalina_2015 Madalina_2015 Buna ziua, Solicit pe aceasta cale informatii referitoare la reinceperea lucrului in urma concediului de crestere copil. Mentionez ca am optat pentru concediu ... (vezi toată discuția)
Reluarea indemnizatiei de somaj dupa ccc rellys rellys -sunt in concediu de crestere copil pana la data de 14 septembrie2015/2ani -am intrat din somaj -tatal nu doreste sa beneficieze de acea luna -ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Durata indemnizatiei OlahMelinda OlahMelinda buna,sunt in concediu de crestere copil,baiatul in 3 decembrie implineste varsta de 2 ani ,tatal poate sta in ultima luna (cel obligatoriu) pentru cresterea ... (vezi toată discuția)