avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Publicare Instiintari si Notificari neconfirmate de la ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Publicare Instiintari si Notificari neconfirmate de la Anaf

Buna ziua,

Datele intrebarii sunt urmatoarele: Un SRL depune in octombrie 2014 o declaratie 112 in mod eronat, respectiv, au fost incarcate in baza de date Anaf doar 4 surse din cele 10.

In luna august 2015, conform celor de la Anaf, s-a emis o decizie de Impunere din Oficiu a unor contributii. Tot conform celor de la Anaf, aceasta instiintare a fost transmisa si confirmata de catre administratorului firmei, lucru cu care nu suntem de acord, acest lucru nu s-a intamplat, in mod sigur instiintarea s-a intors la ei.

Cei de la Anaf sustin ca aceste instiintari sau notificari ce nu au fost primite de reprezentantul/reprezentantii firmei, se intorc la ei si sunt publicate pe site-ul lor.

Cunoasteti site-ul unde se publica aceste instiintari sau notificari? Pe site-ul Anaf, oare? La ce sectiune mai exact?

Multumesc anticipat pentru raspuns!


Alte discuții în legătură

Tva nedeclarat la timp si poprire suma alexdp alexdp Buna ziua, In anul 2012 am fost platitor de TVA trimestrial iar in anul 2013 in luna ianuarie am avut plati intracomunitare(bonuri motorina,facturi reparatie ... (vezi toată discuția)
Urgent - societate declarata inactiva CLAUDYA_OZ CLAUDYA_OZ Am o probleme foarte grava la care as dori daca se poate un ajutor. Societatea mea, a fost declarata inactiva in anul 2006 ( mai precis in decembrie 2006) ... (vezi toată discuția)
Transmitere electronic declaratii 100.300.301.710 anamariacelik anamariacelik cum se transmit electronic declaratiile L100;300;301;710 incarcate in programul distribuit de ANAF? va multumesc pentru ajutor (vezi toată discuția)