Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Editare titlu subiect

Buna ziua,

Cum pot edita titlul unui subiect dupa ce l-am postat?
Am constatat ca in termen de 30 de minute, doar continutul este editabil.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreicaraus77 , utilizator 14:24, 5 Martie 2016
Buna seara,

Nu puteti. Daca doriti modificarea titlului trimiteti mesaj privat unui moderator al sectiunii respective sau folositi butonul rosu Raporteaza abuz - este si un camp in care puteti scrie cum ati dori sa fie.

Varianta a doua este mai rapida, nu intotdeauna putem citi mesajele private in timp util.
Multumesc, nu mai este necesar, vad ca a fost modificat deja titlul, imi scapase o litera gresita pe care m-am vazut in imposibilitatea s-o mai modific.
In viitor probabil voi fi mai atent inainte sa dau enter, iar daca totusi imi scapa un titlu gresit, voi sti cum sa procedez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Menţionarea numelor de persoane fizice pe site aaaD aaaD Buna ziua. Am si eu o intrebare : atunci cand se posteaza/ intreaba ceva pe acest site, ca de ex. se cere parere in urma unei hotărâri judecatoresti, ... (vezi toată discuția)
Cum sterg sau retrag intrebarea pe care am pus-o ? ContSters192068 ContSters192068 Am ,,pus\\" o intrebare acum 18 zile,nu am primit nici-un raspuns.vreau sa o sterg sau sa o retrag din acea sectiune,poate o reformulez altfel,sau poate am ... (vezi toată discuția)
Ștergere postare sacko sacko Cum se poate șterge o postare din forum? (vezi toată discuția)