avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize/autorizatii pentru CAEN 4791
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize/autorizatii pentru CAEN 4791

Buna ziua.

Am infiintat un SRL-D cu codul CAEN 4791 si as vrea sa stiu daca mai am nevoie de vreun fel de aviz/autorizatie pentru a functiona corespunzator. In momentul de fata, am certificatul constatator de la ORCT, insa as vrea sa stiu daca pot include in pachetele-cadou pe care le voi comercializa si produse alimentare (dulceata, ciocolata, ambalate de producatori - eu fiind revanzator). In momentul depunerii dosarului la ORCT am dat si declaratia pe propria raspundere conform careia cunosc si respect legislatia din domeniile: sanitar-veterinar, siguranta alimentelor, protectia muncii, a mediului. Insa as vrea si sa stiu ce presupune legislatia din aceste domenii in cazul meu.

De asemenea, as vrea sa stiu daca pot trece desfasurarea activitatii la terti, nu la sediu social, avand in vedere ca totul se desfasoara online (in momentul de fata, activitatea este trecuta la sediul social, insa as vrea sa schimb acest lucru daca este posibil - mi-a spus un asistent de la ORCT ca activitatea mea ar putea fi considerata mai degraba ca desfasurata la terti, insa sa mai verific).

Ma puteti ajuta cu informatii, sfaturi, indrumari?

Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Schimbare certificat constatator cu activitate la terti pt cod caen 4791 srl_d popescuteo popescuteo buna ziua, astazi am fost la Registrul comertului sa declar activitate la terti pt cod caen 4791( comert prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)
Avize magazin online Gabi Trinca Gabi Trinca Salutare. Urmeaza sa imi deschid un magazin online (CAEN 4791) cu activitatea desfasurata la terti. Produsele comercializate o sa fie sub forma unor cutii de ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma distributie dragosgheonea dragosgheonea Pentru a deschide o firma de distributie,in afara de sediul social al firmei trebuie sa-mi deschid si un punct de lucru?Firma va functiona in felul urmator:-va ... (vezi toată discuția)