avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere firma distributie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere firma distributie

Pentru a deschide o firma de distributie,in afara de sediul social al firmei trebuie sa-mi deschid si un punct de lucru?Firma va functiona in felul urmator:-va achizitiona marfuri de la producatori sau en-gross-isti si o va distribui mai departe spre revanzatori sau direct spre consumatori fara a fi nevoie de depozitare.
Cum fac sa incep mai repede?De ce acte am nevoie?
Cel mai recent răspuns: just.rain , utilizator 12:00, 21 Mai 2010
iti trebuie atit sediu social cit si punct de lucru ,daca vrei sa vinzi produse accizabile,respectiv alcool si tutun atunci ai nevoie de autorizatie de la administratia financiara,te vor obliga sa iei un pachet de 500 ron in care ai carti privind legislatia privind produsele accizabile,dupa aceea te poti apuca de treaba efectiv
Trebuie sediu social. Completati declaratia model 2 cu activitate la terti.
Ultima modificare: Joi, 20 Mai 2010
Gabriel Iliescu, Consilier juridic
sau activitatea se poate desfasura la sediul social daca imobilul prin destinatia lui permite acest lucru.
daca spatiul corespunde, puteti desfasura activitatea si la sediul social. trebuie completata declaratia model 2 cu activitate la sediul social, cu mentionarea codurilor caen corespunzatoare.
in orice caz, veti avea nevoie de autorizatie si de la primarie, dar acest demers se face dupa ce inregistrati firma la orc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri infiintare srl tdana24 tdana24 Buna ziua, am inceput formalitatile pentru infiintarea unui SRL-D si m-am impotmolit. Asadar am mai multe intrebari pe care vreau sa le adresez: 1.In ... (vezi toată discuția)
Declaratie model 1 bvr bvr Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, ce trebuie sa scriu in declaratie model 1 la inffintarea unei societati comerciale la care am sediu social, dar care nu ... (vezi toată discuția)
Cum poate intra o persoana in societate comerciala? florin sebastian florin sebastian [b][b]SC YYY srl [/b]din municipiul ZZZ, judetul WWW[/b], are ca actionari doua [b]persoane: A si B.[/b][i]Precizez ca persoana B este si administratorul ... (vezi toată discuția)