avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Obligatia de a repara drumul de acces dupa interventii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Obligatia de a repara drumul de acces dupa interventii

Buna ziua,

Compania furnizoare de apa din oras a efectuat recent interventii pe trotuarul din fata casei mele. Aceasta interventie a fost anuntat ca va dura 4 ore si a fost extinsa la 4 zile, timp in care apa a fost sistata. Mai mult, problema noastra este ca au facut sapaturi si distrugeri ale trotuarului asfaltat (atat cel pentru pietoni cat si ale trotuarului de acces in curte), a podetului pentru accesul autoturismelor dar si a tufelor de pe marginea drumului. Pe scurt, au lasat norot si prapad in urma lor, cautand o teava pe care n-o gaseau. :frantic: Urmeaza sa depun o cerere/reclamatie la compania furnizoare si la primarie, dar nu stiu exact pe ce sa ma axez ca sa ma asigur ca vor veni sa repare (lege, regulament, samd). Mentionez ca am facut poze in timpul si in urma interventiei. Va rog sa imi dati cateva indicatii in acest sens.

Alte discuții în legătură

Accident rutier - nu este culpa comuna? waspwasp14 waspwasp14 Intr-una din diminetile in care mergeam catre serviciu la volanul masinii, fiind polei pe carosabil, intr-o intersectie am derapat, facand un S pe sosea. In ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala trecuta in ucidere din culpa Catalin_2o14 Catalin_2o14 Povestea începe în felul următor , vineri ieșind de la munca ma deplasam înspre drumul spre casa eu lucrând în Cluj părintii mei și domiciliul ... (vezi toată discuția)
Factura imensa la apa! OvidiuDanut OvidiuDanut Salut! M-am mutat de la casa la bloc de cateva luni si am descoperit o lume noua...Ce sa-i faci....s-a dus boieria:D M-am debransat de la reteaua de ... (vezi toată discuția)