Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Schimbare nume mama in Certificatul de Nastere al Copilului

Buna ziua,

Se poate schimba numele de familie al mamei in certificatul de nastere al copilului? Viitorul meu sot ajunge in tara dupa nastere si nu putem facem cununia civila inainte. Multumesc anticipat pentru raspuns/uri.

Mentionez ca am sunat de nenumarate ori la Oficiul Starii Civile din sectorul in care locuiesc si mi se inchide la propriu telefonul in nas.
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2016
AdelinnaP, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:49, 24 Martie 2016
Buna ziua,
Din pacate, raspunsul este NU!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin - reinnoire / expirare inainte de cununia civila - informatii sorinslavic sorinslavic Buna ziua, As avea o cerere mai speciala. Intreb in numele viitoarei mele sotii. In Iulie avem nunta. In Aprilie ii expira buletinul (deja suntem in ... (vezi toată discuția)
Acte si analize necesare pt casatorie larissalore larissalore Buna ziua, Care sunt actele necesare pentru cununia civila si ce fel de analize trebuiesc facute? Cand se depun aceste acte la serviciul pentru evidenta ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere copil ingriddenissa ingriddenissa Buna seara. Sunt o viitoare mamica,luna viitoare voi naste.Problema este ca sotul meu(suntem casatoriti la starea civila),este plecat din tara si nu stiu cum ... (vezi toată discuția)