avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... mod de plata taxe judiciare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

mod de plata taxe judiciare

Am inteles ca taxele de timbru se pot plati si on-line.Dar chitanta scoasa la imprimanta e valabila? Stiam ca trebuie sa aiba stampila si semnatura in original.Ma poate lamuri cineva cum sta treaba> ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters344547 , utilizator 16:27, 25 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc, imi puteti indica si temeiul legal?
Mai am o nelamurire: in comunicarea trimisa de instanta mi se pune in vedere achitarea taxei de timbru pt apel (partaj) Trebuie si timbru judiciar? am observat pe site ca se face vorbire de taxa timbru + timbru judiciar.Ce valoare tre sa aiba timbru judiciar? Va multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
OK va multumesc,o seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reexaminare timbraj in apel ContSters344547 ContSters344547 Buna seara! Am facut cerere reexaminare taxa timbru in apel .Voi primi prin posta raspunsul sau cum aflu daca s-a modificat sau nu taxa? (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru - achitare în sistem on-line Flavius1984 Flavius1984 Ptr achitarea taxei judiciare ( inscriere la masa credala 120 lei ), cand fac plata prin OP atasez la dosar copia dupa tranzactie ( o scot la imprimanta ) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, maine voi depune o cerere de chemare in judecata in ... shomescu shomescu Buna ziua, Maine voi depune o cerere de chemare in judecata in contencios administrativ a unei primarii cu 3 capete: 1 - anulare certificat de urbanism ... (vezi toată discuția)