avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... reexaminare timbraj in apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

reexaminare timbraj in apel

Buna seara!
Am facut cerere reexaminare taxa timbru in apel .Voi primi prin posta raspunsul sau cum aflu daca s-a modificat sau nu taxa?
Cel mai recent răspuns: ContSters344547 , utilizator 10:13, 24 Martie 2016
Da, veti primi comunicarea incheierii prin posta.
Am inteles ca taxele judiciare se pot plati si on-line.Dar chitanta scoasa la imprimanta e valabila? Eu stiu ca trebuie sa aiba stampila si semnatura in original.Ma poate lamuri cineva cum sta treaba> ? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod de plata taxe judiciare ContSters344547 ContSters344547 Am inteles ca taxele de timbru se pot plati si on-line.Dar chitanta scoasa la imprimanta e valabila? Stiam ca trebuie sa aiba stampila si semnatura in ... (vezi toată discuția)
Cerere ajutor public judiciar iuliaa123 iuliaa123 Buna seara!am si eu o nelămurire sper sa ma puteti ajuta! Eu am o strabunica careia acum 2 ani ia murit sotul,el avea 4 copii din alta căsătorie.strabunica ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata. cerere anulata ca netimbrata. cerere de reexaminare sau apel? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am formulat o cerere avand ca obiect contestatie la executare impotriva unei executari silite al carei titlu executoriu avea termenul de ... (vezi toată discuția)