avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare naveta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare naveta

Buna ziua,
Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au hotarat ca tot nu e cazul sa imi deconteze integral.
Mentionez ca nu am curse pe ruta respectiva,fac naveta cu autoturismul personal si am depus lunar bonuri de carburant pt.ca adeverinta cu valoarea unui abonament nu pot aduce...firesc,daca nu sunt curse pe acest traseu!
Cat ar trebui sa imi deconteze pe benzina,7,5 litri /100Km...daca nu am cu ce altceva sa ajung?
In cazul unui proces ce sanse am? Precizez ca sunt ok cu toate actele...imi sugerau sa duc o adeverinta falsa ceea ce nu am facut si nici nu voi face!!!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 28 Martie 2016
Procedurile prin care se decontează cheltuielile de navetă sunt prevăzute în Instrucțiunea nr 2 din 17 februarie 2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice, emise de M.E.C.T.S

”INSTRUCŢIUNEA nr. 2 din 17 februarie 2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice:

Art. 1. Personalului didactic din unităţile de învăţământ de stat, care nu dispune de locuinţă şi căruia nu i se poate oferi o locuinţă corespunzătoare în localitatea unde are postul, i se vor deconta cheltuielile pe mijloacele de transport în comun, din localitatea de reşedinţă la locul de muncă şi de la locul de muncă în localitatea de reşedinţă. În cazul în care nu există mijloace de transport în comun între localitatea de reşedinţă şi sediul unităţii de învăţământ, urmează a i se deconta contravaloarea a 7,5 l benzină Premium la 100 km parcurşi, dacă transportul se face cu autoturismul proprietate personală, în cazul în care există mijloc de transport în comun, dar personalul didactic preferă să circule cu autoturismul proprietate personală, urmează a se deconta contravaloarea abonamentului lunar pe respectivul mijloc de transport în comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie juridica de drept,situatie juridica de fapt... Radamante Radamante Instructiunea MECTS nr. 2/2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice ART. 1 Personalului didactic din unitatile de invatamant de stat, care ... (vezi toată discuția)
Viza flotant allysandia allysandia Buna ziua. Mi-am facut recent viza de flotant deoarece mi-am mutat domiciliul la viitorul sot intr-o alta localitate. Intrebarea mea este: mi se poate deconta ... (vezi toată discuția)
Decontarea transportului catule86 catule86 Buna ziua Sunt informatician la un liceu si nu beneficiez de decontarea transportului, desi sunt cadru didactic auxiliar. Ce pot face daca m-am adresat ... (vezi toată discuția)