avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... viza flotant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

viza flotant

Buna ziua. Mi-am facut recent viza de flotant deoarece mi-am mutat domiciliul la viitorul sot intr-o alta localitate. Intrebarea mea este: mi se poate deconta naveta in baza vizei de flotant?....pentru ca personalul de la scoala unde predau pretinde ca nu si mie mi se pare anormala situatia. Daca cineva imi poate trimite si fragmentul din lege in caz ca se poate......multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: allysandia , utilizator 18:02, 26 Septembrie 2012
Facilitatea asigurarii c/v transport ,in cazul unitatilor de invatamant este reglementata prin regulamentul unitatii care dispune plata
Solicitati conducerii unitatii scolare temeiul legal al deciziei de neasigurare c/v transport
Va transmit extras din articolul 1 din Instructiunile privind decontarea navetei cadrelor didactice :
Art. 1
Personalului didactic din unităţile de învăţământ de stat, care nu dispune de locuinţă şi căruia nu i se poate oferi o locuinţă corespunzătoare în localitatea unde are postul, i se vor deconta cheltuielile pe mijloacele de transport în comun, din localitatea de reşedinţă la locul de muncă şi de la locul de muncă în localitatea de reşedinţă. În cazul în care nu există mijloace de transport în comun între localitatea de reşedinţă şi sediul unităţii de învăţământ, urmează a i se deconta contravaloarea a 7,5 l benzină Premium la 100 km parcurşi, dacă transportul se face cu autoturismul proprietate personală, în cazul în care există mijloc de transport în comun, dar personalul didactic preferă să circule cu autoturismul proprietate personală, urmează a se deconta contravaloarea abonamentului lunar pe respectivul mijloc de transport în comun
Link-ul pt actul normativ INSTRUCŢIUNI nr. 2 din 17 februarie 2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice - M.Of.123/17.02.2011 - :
[ link extern ]
pagina 14 din monitor.
Inteleg ca dvs dispuneti de locuinta in localitatea unde predati si in acest caz nu vi se va deconta naveta.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2012
carmen01011958, moderator
E locuinta parintilor mei si adresa de acolo apare la mine in buletin...dar eu practic nu am nici un drept acolo.Nu detin acel imobil. In cazul asta mai am vreo speranta?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2012
allysandia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare naveta misu1972 misu1972 Buna ziua, Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au ... (vezi toată discuția)
Situatie juridica de drept,situatie juridica de fapt... Radamante Radamante Instructiunea MECTS nr. 2/2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice ART. 1 Personalului didactic din unitatile de invatamant de stat, care ... (vezi toată discuția)
Decontarea transportului catule86 catule86 Buna ziua Sunt informatician la un liceu si nu beneficiez de decontarea transportului, desi sunt cadru didactic auxiliar. Ce pot face daca m-am adresat ... (vezi toată discuția)