Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare SC catre PF

Buna ziua,
Spuneti-mi va rog, o SC doreste sa factureze catre o persoana fizica, avand la baza un contract de executie (reprezentand bransament de canalizare), suma persoanei fizice datorate fiind de 90.000 lei. Intrebarile mele sunt: pot sa-i fac doar 1 singura factura? Cat este limita de incasare cu chitanta?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:59, 30 Aprilie 2016
Puteti face o singura factura. Cu numerar se poate face o singura incasare care nu trebuie sa depaseasca 10000 lei iar restul, prin banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare sc catre pf LoredanaDamian LoredanaDamian Buna ziua, Spuneti-mi va rog, o SC doreste sa factureze catre o persoana fizica, avand la baza un contract de executie (reprezentand bransament de ... (vezi toată discuția)
Sold mare in casa paraschivalina@yahoo.com paraschivalina@yahoo.com Pt a scadea soldul din registru prin plata impozitului pe dividende in cuantum de 5% ce declaratie si note contabile trebuiesc facute?va multumesc. (vezi toată discuția)
Suma maxima ce se poate incasa de pfa de la pj intr-o zi lory_ lory_ Buna ziua Am un PFA proaspat infiintat si nu ma prea descurc cu chestiunile contabile. Am de taiat facturi si chitante azi catre 3 PJ, in valoare totala de ... (vezi toată discuția)