avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... intermedieri in comert cod CAEN 4617
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

intermedieri in comert cod CAEN 4617

Ma intereseaza daca pe codul CAEN 4617 -intermedieri in comertul cu produse alimentare , bauturi si tutun ,care este activitatea principala a firmei mele ,
am voie sa facturez produse cumparate de la o societate X si vandute de mine la alta Y , fara sa am depozit si fara sa stochez marfa adica azi o iau de la X si azi o vand la Y ?
pana acum foloseam un contract de comision si livram direct marfa de la X LA Y iar eu incasam factura de comision emisa de mine catre X.
problema e ca am cam multi de X pt un singur Y si asi vrea sa trimit o singura factura catre Y emisa de mine , dar fara cheltuieli de depozitare , angajati depozit etc

In plus mai apare si problema ca produsele , o partedintre ele , sunt accizabile adica bere , vin si / sau bauturi spirtoase pt care ar trebui sa am antrepozit fiscal ...,sau nu ? daca nu le depozitez ?

apreciez orice raspuns sau directionare catre un text legal explicativ
multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen distributie produse alimentare alyona alyona Buna ziua, care ar fi codul CAEN pt. distributia produselor alimentare? 4617 - Intermedieri In comertul cu produse alimentare, bauturi si tutun? Alegerea ... (vezi toată discuția)
Modificare cod caen + cesiune parti sociale diziy diziy Buna seara Sunt asociat intr-o societate impreuna cu doua alte persoane. Acestea urmeaza sa iasa din firma si eu, ca asociat unic, vreau sa modific codul ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate economica trifan07gabriel trifan07gabriel buna ziua vreau sa imi fac pfa si am intrat la coduri caen si la litera g nr 4617 la intermedieri nu am inteles diferenta care o face cu litera G nr 463 cu ... (vezi toată discuția)