avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN distributie produse alimentare
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN distributie produse alimentare

Buna ziua,

care ar fi codul CAEN pt. distributia produselor alimentare? 4617 - Intermedieri In comertul cu produse alimentare, bauturi si tutun?
Alegerea acestui cod CAEN, presupune detinerea unui depozit?
Practic marfa se va muta din punctul A in punctul B in aceeasi zi

acum am citit tot pe forum ca pt. o astfel de activitate, trebuie ales comertul cu amanuntul.
Ma puteti ajuta va rog cu o sugestie privitoare la codul CAEN?

Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2012
alyona, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters279511 , utilizator 16:27, 21 Mai 2013
Codul pretabil daca nu depozitati marfa este: 4617 - Intermedieri in comertul cu produse alimentare bauturi si tutun
Daca depozitati marfa trebuie autorizat si codul: 4639 - Comert cu ridicata nespecializat de produse alimentare, bauturi si tutun.
va multumesc!
Bună ziua, aceeași neclaritate o aveam și eu. Ideea mea este de a vinde produse alimentare, băuturi și tutun, la domiciliul clientului, pe bază de comandă, și cu eliberarea de bon fiscal. Ceea ce nu înțeleg este totuși CE produse pot vinde (comercializa) potrivit acestui cod, 4617, întrucât de la Registrul Comerțului mi s-a spus că pentru produse alimentare este necesar un curs de igienă alimentară, sau ceva de genul..

Vă mulțumesc și vă doresc o zi excelentă.
Daniel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cod caen + cesiune parti sociale diziy diziy Buna seara Sunt asociat intr-o societate impreuna cu doua alte persoane. Acestea urmeaza sa iasa din firma si eu, ca asociat unic, vreau sa modific codul ... (vezi toată discuția)
Cod caen distributie produse naturiste: ceaiuri, suplimente alimentare etc. niculaucarmen niculaucarmen care sunt codurile caen specifice distributiei (engros si en-detail) de produse naturiste: ceaiuri, suplimente alimentare etc.??? (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu informatii privind distribuirea unor vinuri DIANACIOBANU DIANACIOBANU buna ziua!impreuna cu un prieten as dori sa distribuim din Italia in Romania niste vinuri, cafea si alimente,...am inteles de la el , ca e vb de taxa de ... (vezi toată discuția)