avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil pentru mamele studente
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil pentru mamele studente

Buna ziua! Am auzit un zvon cum sa indemnizatia de crestere a copilului pentru mamele studente va creste si ea de la 1 iulie de la suma de 600 lei + 200 lei alocatia, la suma de 1000 lei+ 200 alocatia. Este oare adevarat ca nu am reusit sa gasesc nimic despre asta?

Alte discuții în legătură

Inde Alinalexandra Alinalexandra Buna ziua! Am auzit un zvon cum sa indemnizatia de crestere a copilului pentru mamele studente va creste si ea de la 1 iulie de la suma de 600 lei + 200 lei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului mama studenta ionelala ionelala Buna ziua, Sunt studenta in anul II de studiu la un program de master la o facultate de stat cu invatamant la zi. Din aprilie 2013 pana in 10 ianuarie 2014 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am auzit un zvon si as dori sa stiu daca este adevarat si daca pot beneficia si eu. dj_mdxp dj_mdxp Buna ziua, am auzit un zvon si a-si dori sa stiu daca este adevarat si daca pot beneficia si eu. Zvonul: daca primesti indemnizatie pentru crestera copilului ... (vezi toată discuția)