avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Inde
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Inde

Buna ziua! Am auzit un zvon cum sa indemnizatia de crestere a copilului pentru mamele studente va creste si ea de la 1 iulie de la suma de 600 lei + 200 lei alocatia, la suma de 1000 lei+ 200 alocatia. Este oare adevarat ca nu am reusit sa gasesc nimic despre asta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:04, 3 Aprilie 2016
Da, asa se pare dar sa asteptam sa fie promulgata legea de catre Presedinte si apoi publicata in Monitorul Oficial.
Potrivit proiectului de lege adoptat de catre Camera Deputatilor, indemnizația minimă va fi de 85% din salariul minim brut pe țară garantat în plată.

Incepand cu 01.07.2016, daca va intra in vigoare legea, indemnizatie CCC minima va fi de 1.062,5 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru mamele studente Alinalexandra Alinalexandra Buna ziua! Am auzit un zvon cum sa indemnizatia de crestere a copilului pentru mamele studente va creste si ea de la 1 iulie de la suma de 600 lei + 200 lei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie legea noua byanca1984ro byanca1984ro Buna ziua. Referitor la calculul indemnizatiei dupa legea noua am cateva nelamuriri: 1. Luna aceasta intru in concediu de maternitate bebe 2 in continuare ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil + alocatia de stat petr3 petr3 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti in privinta la o chestiune simpla; va trebui sa primim indemnizatia si alocatia de stat pt bebele nostru si in scrisoarea ce ... (vezi toată discuția)