Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

buna ziua.indemnizatia pentru cresterea copilului se v-a marii.eu sunt in somaj si voi intra in indemnizatie din august.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:38, 11 Aprilie 2016
Noile modificari adoptate de Parlament prevad:
- eliminarea plafonului maxim de 3400 lei/lună al indemnizaţiei pentru creşterea copilului

- majorarea cuantumului minim al indemnizatiei la 85% din cuantumul salariului minim brut pe ţară garantat în plată.

Pana acum legea nu a fost publicata in Monitorul Oficial , dar se prevede in cuprinsul ei ca va intra in vigoare la 01.07.2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru luna tatalui( luna 24) teddy44 teddy44 Va rog sa ma ajutati cu modul de calcul a indemnizatiei pentru crestere copil aferenta lunii 24 ( luna tatalui) (vezi toată discuția)
Cum se calculează indemnizația? Sasha1992 Sasha1992 Buna ziua, am si eu o întrebare eu sunt angajata la firma soțului, întrebarea mea este daca nu am nici un medical si lucrez pana in ziua in care nasc are ... (vezi toată discuția)
Ccc - eliminare plafon 3400 ron abc82 abc82 Buna ziua, momentan ma aflu in concediul de maternitate [126 zile] care se va termina pe data de 12.06.2016, urmand a intra in CCC de la acea data. Daca ... (vezi toată discuția)