avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amenda ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amenda ANAF

Buna ziua!

Am suspendat activitatea societatii mele in aug 2009. Firma afost reactivata in sept 2012.
Pana la data data curenta, astazi 18.04.2016, aceasta societatea nu a functionat. Firma apare in evidenta ANAF ca fiinf acum inactiva. De la suspendare pana in aprilie 2016 nu am depus decat bilantul la dec 2009, bilant la dec 2015+101 si bilant de lichidare+raport de lichidare+101 in aprilie 2016. Societatea nu a avut angajati si nu are nici un fel de datorii la fisc.
Nu pot inchide societatea pentru ca nu-mi este eliberat certificatul fiscal, ANAF solicita toate declaratiile aferente perioadei motiv pentru care societatea va trebui reactivata si ma astept la o amenda. In 18 februarie 2016 a fost ppublicat in MO si faptul ca societatea urmeaza procedura de dizolvare. Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii, nu primesc raspunsuri clare. Eudoresc sa inchid societatea pentru ca asociata mea sa poata deschide un PFA urgent dar sa lamuresc si aceasta situatie si sa pot inchide societatea.

Alte discuții în legătură

Lichidare firma inactiva alinazaharia alinazaharia Buna seara,doresc cateva lamuriri cu privire la lichidarea unei firme.In primul rand firma este inactiva la ANAF ca urmare a faptului ca in urma cu 4 ani a ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)
Radiere firma inactiva ElenaLuisa ElenaLuisa Spuneti-mi va rog, o firma care e inactiva dar care si-a depus toate declaratiile si nu mai are nici o datorie, are 2 asociati care vor sa o licideze, radieze, ... (vezi toată discuția)