avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Amenda penala neplatita Olanda
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Amenda penala neplatita Olanda

Un prieten, cetatean roman, avand o amenda penala neplatita, primta acum 5 ani in Olanda, a fost oprit pe autostrada in Germania, fiind retinut ulterior, in urma verificarilor, pentru acest fapt. Amenda e in jur de 1.800 euro. Ce risca? Va face inchisoare si daca plateste amenda?
Cel mai recent răspuns: Kostykosty , utilizator 20:14, 7 Decembrie 2023
Domnule, in Olanda daca nu vrei sa platesti amenzile fie poti face detentie (iar in urma executarii detentiei amenda nu dispare), fie ti se confisca automobilul. Nu cunosc cum se aplica aceste prevederi de catre autoritatile germane.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2016
tgeorgescu, utilizator
Buna. Sunt curioasa ce a patit prietenul tau. Sunt in aceeasi situarie si nu stiu ce sa fac .
Bună ziua. Am primit o amenda de la primarie precum ca am aruncat gunoiul necorespunzător. Cu toate ca eu nu am aruncat nici un gunoi am avut adresa la chiria unde stăteam și mia venit corespondenta acolo la adresa si persoana respectiva la care plăteam chiria mia aruncat plicurile la gunoi și gunoiul pe unde a apucat probabil. Eu fiind plecat demult de acolo. În fine. Cert este ca am primit 100 de euro amenda de la primarie și eu habar nu am stiut. Am primit un email ca as avea o mie și ceva acum ceva de genul. Ce vreau eu sa știu este dacă amenda de la primarie este penala și dacă pot sa pățesc ceva dacă ma întorc în olanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda germania mihaelageo98 mihaelageo98 BUNA ,am si eu o problema cine ma poate ajuta ,cand am fost in Germania si am cumparat o duba a luato cu numerele expirate ma oprit politia si ma pus acolo pe ... (vezi toată discuția)
Furt cu valoare redusa in germania Dees Dees Buna ziua , sint speriata. Ieri am fost prinsa intr-un magazin de haine ca am furat in valoare de 24 de euro.. In Germania Mi-e frica tare . Este prima ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de ... tuty tuty Buna ziua, Am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de 27 de ani si nu merge nimeni acolo. Am primit instiintare de la primaria de acolo prin care ma ... (vezi toată discuția)