avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu o firma de recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu o firma de recuperari

Buna ziua.
Am un card de cumparaturi luat de la o banca de cativa ani buni. Anul trecut avand o problema financiara nu am mai putut plati ratele la el. Am fost la banca si am cerut o restructurare. Mi s-a spus ca pot beneficia de aceasta restructurare daca achit jumatate din datorie. Nu am putut achita deci a ramas ca voi plati in continuare esalonat pana la terminarea datoriei. Intre timp desi cerusem bancii sa ma ajute pt a-mi putea plati restantele, dosarul meu a fost trimis la o firma de recuperare. Am fost sunata, le-am explicat ca am fost la banca si ce mi s-a spus de acolo. Ei nimic, 2 zile sa depun toti banii, altfel imi fac sechestru pe bunuri si imi opresc pensia. Din nou m-am dus la banca sa vad ce se poate face. Mentionez ca datoria e de 1500 lei dar decand este la ei dosarul am ajuns la 2200 ron. De la banca mi s-a spus acelasi lucru, sa fac depunere lunar pana la terminarea datoriei si sa nu le raspund la telefon. Au sunat de pe vreo 15 nr de telefon, iar daca au vazut ca nu raspund, au inceput sa sune toti vecinii de pe strada, si strada are cam 100 si ceva de numere. M-am trezit asaltata de vecini, biletele in usa. Nu pot iesi din casa ca sa nu fiu oprita din cauza lor. Eu sunt si bolnava, suferind de o boala psihica cronica.
Va rog sa imi spuneti daca acest mod de a trata o persoana este normal? Ce as putea face in aceasta privinta pt a scapa de umilirea facuta de aceasta firma de recuperari? Datoria mi-o platesc. Daca au voie sa faca sechestru pe bunuri si daca au voie sa ameninte, sa vorbeasca urat si sa ma denigreze public?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: rellyrelly35 , utilizator 10:00, 21 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire recuperare restanta banca alexandruestecristian alexandruestecristian Am un credit de nevoi personale la care am inregistrat restante, ajungand la 3 rate restante (nu am omis plata 3 luni consecutive, ci am platit o luna da, o ... (vezi toată discuția)
Hartuire banca GabrielNicolae GabrielNicolae Buna ziua, Am un card de credit/cumparaturi de la [], unde am o anumita rata lunara. Se intampla sa mai intarziu cu plata, din anumite motive, iar cei de la ... (vezi toată discuția)
Credite neachitate- probleme cu o firma de recuperari ancaoanaa ancaoanaa buna seara.am 3 credite cu buletinul,dintre care 2 sunt carduri de credit.am ramas fara servici in anul 2009 si de atunci nu am mai reusit sa achit absolut ... (vezi toată discuția)