avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestare rezultat concurs angajare in sisemul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestare rezultat concurs angajare in sisemul bugetar

Buna ziua . va relatez pe scurt o problema legata de un concurs de angajare ca sofer in sistemul bugetar . In anul 2015 am participat la doua concursuri organizate se aceeasi institutie si am cazut la proba scrisa . in luna aprilue 2016 m.am inscris din nou si am fost respins la concursul de dosare ,am facut cobtetatie si am fost admis . am participat la proba scrisa am luat nota de trecere dar am facut din nou contestatie pebtruca dupa parerea mea nota teebuia sa fie mai mare .,rezultatul contestatiei a fost cu 4 sutimi mai mic decat cel initial . Am fost admis si la interviu unde bineinteles p.am picat.Mentionez ca la interviu sau dat si cateva subiecte in nr de patru din afara bibliografiei . .insa nu am mai facut contetatie . .Tot odata in contestatia de la proba scrisa am cerut sa vad lucrarea si am vazuto insa vreau sa va intreb este corect ca ,corectarea sa se faca direct pe lucrare ?mentionez ca era corectata cu pix rosu si fiecare subiect era bifat si notat . Deasemenea am vazut tot pe lucrare si notele date de comisia de contestatie in acelasi mod. Notele corectorilor din cele doua comisii erau in nr de doua . una a primei si cealalta a urmatoarei comisii cu alta culoare. Va rog spuneti.mi ce as putea face incontinuare si daca as avea castig de cauza . va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:28, 24 Aprilie 2016
După afişarea rezultatelor obţinute la selecţia dosarelor, proba scrisă şi/sau proba practică şi interviu, după caz, candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului selecţiei dosarelor, respectiv de la data afişării rezultatului probei scrise şi/sau a probei practice şi a interviului, sub sancţiunea decăderii din acest drept.

Candidatul nemulţumit de modul de soluţionare a contestaţiei se poate adresa instanţei de contencios administrativ, în condiţiile legii.
Intervenţie moderator: Am rugămintea să continuaţi discuţiile începute folosind butonul "răspunde" (albastru, dreapta, jos). În acest mod există continuitate între discuţia iniţială şi întrebările şi răspunsurile ulterioare.
Mulţumesc!

Gabriela Pintea


dan44 a scris într-un topic pe care l-am şters:
multumesc ptr raspuns dar referitor la modul de corectare direct pe lucrare e corect . ?ce sanse am in instanta
Nmeni nu va poate spune ce sanse . Cred ca modul cum s-a corectat lucrarea este corect .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs angajare madone121 madone121 Buna seara, Vreau sa stiu daca exista vreun demers legal prin care pot contesta subevaluarea unui candidat la un concurs de angajare? Mai exact, am dat ... (vezi toată discuția)
Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)