avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Amenda din 2007 sanepid
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Amenda din 2007 sanepid

In anul 2005 sotia a deschis un AF toate bune , in 2010 nu am schimbat autorizatia de functionare si s-a radiat din oficiu, in 2013 am predat autorizatia de funtionare la registrul comertului si am deschis o Intreprindere Individuala.
In luna aprilie 2016 am primit o decizie de plata la bugetul de stat in valoare de 6000 ron , am mers la ANAF sa cer explicatii si mi-au aratat un dosar , ca am amenda din 24-08-2007 neachitata de la sanepid , dar nu am fost instiintat niciodata de aceasta amenda.
Ce pot sa fac avand in vedere ca firma AF este radiata din 2010
Cel mai recent răspuns: bobyyy , utilizator 22:48, 25 Aprilie 2016
Exista sanse in contencios sa se anuleze amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firma din oficiu? cornel_t12 cornel_t12 Detin o societate deschisa in anul 2008 (iunie). De cand a fost deschisa, societatea nu a avut nici o factura de venit, numai cheltuieli este usor pe minus ( - ... (vezi toată discuția)
Pfa radiata inca taxata. lucretiastoian lucretiastoian Pfa radiata inca taxata. In 2005 am deschis un pfa la Iasi. In 2008 am facut cerere de inchidere, in 2010 a fost radiata din oficiu. Am primit recent ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a bunurilor personale pentru neachitarea tva-ului. Alexa89 Alexa89 In data de 13 martie 2009 am depus cerere de radiere a unui AF, in data de 17 martie 2009 radierea a fost efectuata, iar noi am ridicat actul in 20 martie ... (vezi toată discuția)