avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Suport legal pt anulare dispozitie sanctionare ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Suport legal pt anulare dispozitie sanctionare mustrare scrisa!

Buna!
Am rugamintea sa ma ajutati cu un articol de lege prin care un primar poate anula o dispozitie de sanctionare a unui functionar public cu mustrare scrisasi cam cum ar trebui sa sune acea dispozitie in conformitate cu prevederile legale?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:11, 28 Aprilie 2016
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu munca costin123 costin123 mi s-a aplicat sanctiunea disciplinara ,,mustrare scrisa,,ca si functionar public . am 2 intrebari 1] la cat cat dupa aplicarea acestei ... (vezi toată discuția)
Sanctionat disciplinar cu ''mustrare scrisa'' beneerika beneerika buna. Doresc sfatul dvs in legatura cu o problema: sunt functionar public si recent am primit o dispozitie prin care am fost anuntat ca sunt sanctionat ... (vezi toată discuția)
Potrivit caror prevederi legale raspunde angajatul unei institutii publice, desemnat sa comunice informatiile care fac obiectul legii nr. 544/2001? noiklosa noiklosa Buna ziua, In fine, speta in sine nu conteaza, ideea e ca am cerut pe 544/2001 o informatie foarte simpla de la o Primarie. Evident ca nu am primit niun ... (vezi toată discuția)