avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare destinatie subsol in punct de desfasurare a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare destinatie subsol in punct de desfasurare a activitatii: productie cofetarie- patiserie

Sunt proprietara unei case unifamiliale, S+P+E, intabulata, cu CF, si doresc modificarea destinatiei Subsolului (o parte din acesta, apx 80 mp din 95mp total) in spatiu unde se vor desfasura activitati economice. Doresc sa infiintez o societate cu sediul social si punctul de lucru in subsolul casei. Care sunt pasii care trebuie sa ii fac?Ulterior, eu, ca persoana fizica si proprietar, pot inchiria spatiul subsol la firma- la care eu voi fi administrator? Deasemenea, la subsol trebuie sa am acces separat de intrarea principala care se face prin casa- pe la parter? adica sunt obligata sa fac autorizatie de construire pentru acces, scara pe exterior, in subsol?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Cel mai recent răspuns: vio_suciu2000 , utilizator 11:17, 4 Mai 2016
Cel mai bine ar fi ca inainte de toate sa mergeti la directia sanitar veterinara de care apartineti cu acea adresa si sa vedeti daca va incadrati in conditiile lor cu acel spatiu pentru ca ei vor trebui sa va dea si aviz pentru acel laborator de cofetarie. Si daca ei va da un accept orientativ atunci incepeti demersurile. Cautati pe net ca mai apar postari si privitoare la conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un spatiu in care urmeaza a fi amenajat acel laborator de cofetarie.
Va multumesc pentru sfat. Spatiul din subsol este un open- space acum, necompartimentat, deci voi putea amenaja spatiul dupa cerintele lor. va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am cumparat un spatiu comercial la semisolul unui ... xcentrich xcentrich Buna seara! Am cumparat un spatiu comercial la semisolul unui bloc de apartamente. Vreau sa fac un laborator de cofetarie si am inceput demersurile pentru ... (vezi toată discuția)
Producerea unui produs alimentar. unicorn19 unicorn19 Buna ziua, As dori sa stiu ce avize, aprobari, autorizatii,etc. imi trebuiesc pentru producerea unui produs alimentar care sa aiba in compozitia sa inclusiv ... (vezi toată discuția)
Produse de patiserie facute la domiciliu cotirlan cotirlan Eu si sotia ne dorim sa infiintam: pfa? , intreprindere individuala sau asociatie familiala ?pentru produse de patiserie, cofetarie la domiciliu.Deci sa le ... (vezi toată discuția)