Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Practicant

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați legat de următoarea situatie. La o intr. individuală, care are activitate de bază repararea utilajelor agricole vrea să vină un practicant pentru 5 săptămâni. ce obligații legale are intreprinderea? Știu, că trebuie să-i facă instruirea de protecția muncii, dar mai are și alte obligații?
Cel mai recent răspuns: lirenke , utilizator 22:13, 11 Mai 2016
Practicant ??? Aveti un contract incheiat cu vreo institutie de invatamant ?
Nu avem contract cu nici o instituție. Băiatul, care a venit cu rugămintea, că ar vrea să facă practică de 5 săptămăni la noi învață meseria de mecanic auto la școală.
Nu aveti cum sa-l primiti fara a incheia un c.i.m. sau un contract de ucenicie in conditiile Legii nr. 279/2005 .
Vă mulțumesc pentru răspuns și vă doresc numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie andrapanait andrapanait Buna ziua. Pot incadra un sudor pe functia de mecanic utilaje? Multumesc (vezi toată discuția)
Instruire periodica mecanic agricol ContSters86219 ContSters86219 As vrea sa stiu care este intervalul intre doua instruiri periodice in cazul unui mecanic agricol (activitati in agricultura). (vezi toată discuția)
Carte de munca la practicanti? romulank romulank Buna ziua! sunt administrator la un salon de coafura si as vrea sa iau in practica 2 fete , care sunt inca la liceu. Scoala nu le da adeverinta , cum ca ar ... (vezi toată discuția)