avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata reabilitare bloc (prin fonduri europene)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata reabilitare bloc (prin fonduri europene)

Buna ziua,
Am nevoie de o informatie. Ni se reabiliteaza blocul prin fonduri europene. Ni s-a cerut semnatura pentru acord. Am semnat. Ulterior ni s-a spus ca trebuie sa platim daca depasim 1400lei pe cap de familie. Noi depasim, numai ca, apartamentul nu este pe numele nostru, ci pe numele parintilor sotului meu, care au venit mai mic. Intrebarea este daca suntem noi obligati sa platim, avand in vedere ca nu este locuinta noastra, sau se merge pe venitul proprietarilor din acte?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 07:56, 12 Mai 2016
Se discuta in raport de venitul proprietarilor bunului imobil
Dvs. nu sunteti proprietarul locuintei, asa ca nici nu trebuia sa semnati ceva. Ma rog, era necesar sa informati proprietarul sa vina sa semneze - cu toate consecintele care decurg din aceasta, ca mai trebuie sau nu mai trebuie ceva.
Deci, chemati proprietarul sa depuna documentele justificative privind veniturile. Aveti grija ce si cum luati in primire lucrarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recensamant 2011 nefis nefis buna ziua. am dat informatii recenzorului despre persoanele din bloc care sunt plecate un strainatate.recenzorul a notat si mi-a spus sa semnez pe fisa ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare-cumparare roxana_carmela roxana_carmela Buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine inainte sa fac o prostie....am 22 de ani si nu prea are cine sa ma sfatuiasca,doresc sa achizitionez un imobil la ... (vezi toată discuția)
Mansardarea blocului gm_mg gm_mg Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, in care toti suntem membrii ai asociatiei de proprietari. O persoana bloc strange semnaturi pe \"vorbe si promisiuni\" ca o ... (vezi toată discuția)