Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu pentru cresterea copilului, CIM+PFA

Insarcinata,nasterea va fi in octombrie 2016.Am CIM pe perioada nedeterminata.In aceasta luna,mai 2016 mi-am facut un PFA.La calcularea concediului pentru cresterea copilului vor fi luate in calcul si veniturile PFA?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:09, 18 Mai 2016
La calculul indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC) se au in vedere si veniturile din activitatea de PFA din cele 12 luni eligibile.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2016
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate si contract de munca pe perioada determinata AncutaGLAV AncutaGLAV Situatie: data nasterii estimativa 02.2016 Perioada lucrata: 2009 - 31.12.2015 (ultimul loc de munca este cu CIM pe perioada determinata) Concediul de ... (vezi toată discuția)
Ce intra in calculul indemnizatiei de crestere copil? diana_sal diana_sal Buna ziua, am o nelamurire legata de modul de calcul al indemnizatiei pentru cresterea copilului. Concret, in luna decembrie 2016 voi naste. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)
Calcul crestere copil pentru cim si pfa Andrew_G Andrew_G Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatorul aspect: -sunt angajat cu CIM din februarie 2016 avand salariul net 1500 ron. curand mi-am deschis pfa ... (vezi toată discuția)