Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

Buna ziua,

Am urmatoarea problema si sper sa ma ajutati cu un raspuns :
sotul meu a cumparat un automobil (a facut contract de vanzare cumparare cu persoana X dar cand s-a dus la finaciar sa o inregistreze el nu a vrut sa o treaca pe numele meu si fara sa-mi spuna a vandut-o mamei lui ,acum ea este proprietarul masinii.(nici macar nu m-a anuntat)Vreau sa mentionez ca, nu a ramas pe numele lui intrucat are niste datorii la fisc ,facute inaninte de casatoria noastra.
Vreau sa stiu daca la un eventual divort eu pot sa am drepturi asupra acelei masini.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:55, 20 Mai 2016
Dacă a fost dobândită în timpul căsătoriei acea mașină a fost bun comun. Banii rezultați din vânzarea mașinii unde s-au dus? Dacă s-au folosit în familie nu aveți ce pretenții să aveți.
Inteleg ca masina a fost trecuta direct pe numele mamei nu ? Ati figurat vreodata ca proprietara in acte a masinii ? Aveti o dovada ca ati achitat pretul acestei masini ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina Constanta2013 Constanta2013 Buna ziua Ma confrunt cu o problema si am nevoie de ajutor: Acum 11-12 ani, am cumparat o dacie, am inmatriculat-o, am inscris-o, am platit la ... (vezi toată discuția)
Buna seara. este vorba de un act de vanzare cumparare auto care ... Cristian Adrian Videle Cristian Adrian Videle Buna seara. Este vorba de un act de vanzare cumparare auto care nu este semnat de mine.Acest aspect sper sa il pot dovedi.Cu altceva as vrea sa ma ajutati ... (vezi toată discuția)
Procedura radiere automobil rodut rodut In 2006 am vandut o dacie si cumparatorul ,sa-l numim X ,a plecat din tara, fara sa radiem masina. eu am contractul de V-C ,dar cartea de identitate se afla la ... (vezi toată discuția)