Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acord vecin pentru inchiriere apartament in vila

Am inchiriat apartamentul meu situat intr-o vila P+1 ,(cu 2 propietari) unei firme ,si am depus dosarul la fisc.Nu rimesc dosarul inapoi pana nu depun acordul vecinului.Vecinul meu refuza sa-mi dea acordul,desi ,si le are apartamentul inchiriat ,tot unei firme ,dar el nu mi -a solicitat acordul.Ce ma sfatuiti sa fac pentru a obtine totusi acordul?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristinaptudor , utilizator 17:04, 29 Septembrie 2009
Incercati sa discutati cu vecinu amiabil, expunandu-i faptul ca aveti si dvs. interesul , asa cum a procedat si el, sa inchiriati acel spatiu .Altfel, nu prea vad cu m ati putea sa i lobligati, aceasta fiind legea, este complicat daca vecinii nu isi dau acordul.
nu exista asa ceva, adresati-va sefului sectiei financiare.
puneti si dvs bete in roata vecinului.
Buna ziua ,
as avea si eu nevoie de sfaturile dvs. intr-o problema. Detin un apartament la demisolul unei vile pe care doresc sa-l inchiriez unei firme. Celalalt proprietar din vila spune ca nu imi da acordul . Mentionez ca nu avem in comun decat o scara care duce la apartametul meu si la o camera pentru centrala termica care este in proprietatea celuilalt proprietar (cel care are restul vilei) . Nefiind asociatie de proprietari am nevoie de acordul lui pentru a inregistra sediu social sau punct de lucru pentru o societate?
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un spatiu comun ce are doi propietari se poate inchiria fara acordul celuilalt propietar ? ehoo ehoo Detin un spatiu comun cu alt propietar ... ideea este... pot sa inchiriez acel spatiu comun fara sa am nevoie si de acordul celuilalt propietar ? Multumesc, (vezi toată discuția)
In cazul unei vile este necesar arcordul coproprietarului curtii pt inchiriere apartamentamentului unei firme? magdalenamatei magdalenamatei Intr-o vila demisol-parter -etaj -mansarda detin prin iesire din indiviziune demisolul si parterul cu intrari separate de etaj. Curtea a ramas insa in ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre mine ( persoana fizica) si firma mea zorpika zorpika Am inchiriat o vila pentru a deschide o cresa , contractul este inregistrat la Anaf. Cand m am dus cu dosarul la registru comertului doamna mi a spus ca ... (vezi toată discuția)