avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... aceeasi obositoare problema...rezilierea cu operatorii ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

aceeasi obositoare problema...rezilierea cu operatorii telefonici

problema :
-contract semnat in 2014 , fibra internet
-contractul a fost semnat fara a obtine vreun avantaj ( telefon sau alte facilitati) ---- -multe probleme tehnice...perioade dese fara functionare ( se poate demonstra)...refuza insa sa rezilieze contractul inainte te termen

intrebare:
-se poate castiga un proces cu ei?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:50, 7 Iunie 2016
În principiu, da, dar trebuie să citiți foarte atent contractul și termenii și condițiile generale pentru furnizarea serviciilor, parte a contractului.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz contract servicii telefonie miky3 miky3 Buna seara! In 2012 am incheiat ca persoana juridica un contract pe 3 ani pentru telefon fix si internet. In 2013 am mai semnat un act aditional de prelungire ... (vezi toată discuția)
Rezilierea unilaterala a contractului upc doruv2010 doruv2010 Buna ziua Am incheiat un contract cu UPC in mai 2009, pentru o perioada de un an. In cartierul in care locuiesc, ca operator similari, pentru servicii de ... (vezi toată discuția)
Contract firma de cablu/internet violeta77 violeta77 Am semnat un contract de furnizare servicii telefonie fixa+mobila+internet cu RDS/RCS in temeiul caruia trebuia sa primesc pentru partea de telefonie mobila un ... (vezi toată discuția)