avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract firma de cablu/internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract firma de cablu/internet

Am semnat un contract de furnizare servicii telefonie fixa+mobila+internet cu RDS/RCS in temeiul caruia trebuia sa primesc pentru partea de telefonie mobila un aparat si o cartela SIM pe care nu le-am primit timp de 3 luni. Contractul este incheiat pentru 15 luni.
Am telefonat de 2 ori in aceasta perioada si mi s-a dat acelasi raspuns: nu sunt aparate pe stoc.
Pot sa reziliez contractul fara sa platesc despagubiri deoarece o parte din serviciile contractate nu mi-a fost furnizat?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:53, 7 Aprilie 2010
Obligatiile contractuale sunt valabile pentru ambele parti,deci puteti sa reziliati contractul.
In aceeasi situatie cunosc mai multe persoane.
Daca nu ma insel, undeva in acel contract, este stipulat ca aparatele (modem, sau telefon) se acorda in limita stocului disponibil. Trebuie sa cititi cu atentie - in sensul ca nu este subliniat paragraful respectiv.
Firma aceasta nu va va accepta rezilierea contractului tocmai din cauza acestei clauze din contract "....in limita stocului". De altfel nici nu platiti nimic pentru telefonie, nu? Adica platiti numai abonamentul specific pentru TV si internet. Asa e?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa anul trecut am facut contract cu rds-rcs pentru cablu. au venit l-au montat, mi-au dat si un telefon mobil fix pe care am platit 50 lei si zic ei au minute ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. ... Ybaion Ybaion Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. Am un abonament de circa 10 ani la Telecom TV în care este inclus și un abonament de ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)