avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cont de Facebook spart
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cont de Facebook spart

mi-a fost spart contul de facebook iar persoana respectiva posteaza in numele meu tot felul de injurii la adresa mea cat si a prietenilor. pot depune plangere penala la politie? as vrea sa fie depistat cel care a intrat abuziv. se poate rezolva? va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2016
bobocelmarius, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:31, 9 Iulie 2016
Adica sa scoata 50 000 RON de la buget pentru investigarea unei fapte care nici macar la nivelul de gainarie nu se ridica?
Da. Puteti depune plangere penala. Aparent se poate incadra la cateva infractiuni in concurs.

Plangerile penale pe criminalitate informatica se pot depune si online la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Informatice la adresa: [ link extern ]

Alternativ puteti sesiza Facebook pentru a va recupera contul si atat.
Dacă a accesat fără drept și fără sa ii fi dat parola fapta constituie infracțiune.
Faptul ca a postat chiar el constituie proba în acuzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversare rezolvare plangere penala ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! In urma cu exact 6 luni am depus o plangere pentru frauda informatica la postul de politie ! Dupa o luna de zile , seful de post a transferat ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost accesat, fara drept, contul de facebook Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica Buna ziua! O persoana mi-a spart/aflat parola ( nu stiu cum ) si mi-a accesat contul de facebook si de email, de asemenea a mai dat parola mea la cineva pe o ... (vezi toată discuția)
Furt de conturi de facebook si e-mail Mariu-Ioan Mariu-Ioan Buna ziua. Am o problema la care caut o rezolvare de ceva vreme. Cumnata mea a avut un prieten cu care a facut un copil apoi s-au despartit. Dupa despartire ... (vezi toată discuția)