avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... banner publicitar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

banner publicitar

Buna ziua , vreau sa imi pun in curtea proprie un banner format din 2 postere cu asigurari rca si de locuinta , pt acest lucru am nevoie de aprobare de la primarie? ce risc daca nu am aceasta aprobare?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: tudorsad , utilizator 23:06, 12 Iunie 2016
Toate aceste aspecte sunt prevazute de catre Legea nr. 185/2013.
Oricum, din cate stiu aveti nevoie de o aprobare de la primarie. Posibil sa vi se impuna si o taxa.

V-as sfatui totusi sa mergeti pana la primarie sa intrebati concret care sunt conditiile. Nu ar avea rost sa riscati plata unor amenzi inutil, cand ar exista sanse ca taxele sa fie mult mai mici!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

e necesar aviz pentru afisare bannere pe balcon? crossing crossing Salutari tuturor! Va solicit un sfat pentru cele de mai jos. As dori sa postez pe doua balcoane ale apartamentului meu urmatoarele bannere: 1. FOR ... (vezi toată discuția)
Acte necesare banner/reclama luminoasa luconsta luconsta Buna seara, Din ce am mai citit pe acest forum am aflat ca denumirea firmei si reclama luminoasa pot contine nume/texte diferite. Ma puteti ajuta cu ... (vezi toată discuția)
Rca pentru o masina defecta? Irina S. Irina S. Am un autoturism care s-a defectat. Intre timp a expirat si polita RCA. Mai dureaza pana o repar deoarece nu am gasit piesele necesare. Trebuie sa-i fac RCA ... (vezi toată discuția)