avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna,mama plecata din tara,minor lasat cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna,mama plecata din tara,minor lasat cu altcineva

Buna ziua,numele meu este Valentin si as dori si eu lamuriri intr-o problema.Sunt divortat,am un baiat minor care sta cu mama lui,dar avand custodie comuna,eu fiind parinte nerezident.Mama baiatului a plecat din tara cateva zile,eu nu am fost informat deloc de aceasta plecare(este stric problema ei ce face cu timpul ei)si nici cu cine ramane minorul.Nu am stiut cateva zile nimic de el,apoi am fost la gradinita sa il vad si asa am reusit sa stau putin timp cu el.Din spusele lui el a ramas cu prietenul ei.Ce as putea face in aceasta situatie?Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iunie 2016
DogaruValentin, utilizator
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 16:48, 28 Iunie 2016
Aşa cum aţi spus chiar dumneavoastră, e dreptul doamnei să plece când şi unde doreşte.
Dacă doamna a plecat pentru o perioadă mai mare, de luni, ani, puteţi cere schimbarea domiciliului copilului la dvs.; dacă este în excursie, în delegaţie câteva zile, nu văd de ce ar trebui să faceţi ceva.
Martonze a scris:

dacă este în excursie, în delegaţie câteva zile, nu văd de ce ar trebui să faceţi ceva.

pentru ca este tatal copilului si ar trebui sa isi dea acordul cand copilul este lasat cu altcineva (altcineva decat parintele)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu un minor! anamaria20210 anamaria20210 Buna ziua! Incep prin a va povesti situatia mea! Eu si sotul meu suntem casatoriti de 2 ani si avem un baietel de 8 luni. Sotul e plecat in strainate din luna ... (vezi toată discuția)
Custodia unica....este imposibila?? marinaa7 marinaa7 de ceva vreme m-am hotarit sa divortez,m-am interesat pe unde am putut in legatura cu aceasta ,dar nu inteleg deloc care sint pasii pe care o mama trebuie ... (vezi toată discuția)
Abuzuri intre soti victor_teodorescu victor_teodorescu ma aflu intr-o situatie foarte delicata: anul trecut in februrie am plecat in cipru pentru a munci; ca ficare de nevoie. mi-am anuntat familia ( sotia) pe ce ... (vezi toată discuția)