Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

achizitionate autoturism import..

Buna ziua ! Intentionez sa achizitionez un autoturism (marca audi a4 diesel 2.0 , euro4 ) din Germania, direct de la o persoana fizica.
Intrebarea mea este : pe langa suma stabilita, care sunt actele necsare achizitionarii si ce presupune ca si taxe superioare (estimativ), aducerea lui in Romania pe roti ?

VA MULTUMESC ANTICIPAT !!
Cel mai recent răspuns: asaftei , utilizator 19:59, 11 Iunie 2016
Anterior oricarui demers interesati-va concret de starea tehnica si emisii
Nu omiteti aspectul ca in tara v-a trebui sa achitati taxa aferenta primei inmatriculari
Va multumesc pentru atentia acordata insa intrebarea mea ramane in continuare fara un raspuns concret si relevant ...
asaftei a scris:

Buna ziua ! Intentionez sa achizitionez un autoturism (marca audi a4 diesel 2.0 , euro4 ) din Germania, direct de la o persoana fizica.
Intrebarea mea este : pe langa suma stabilita, care sunt actele necsare achizitionarii si ce presupune ca si taxe superioare (estimativ), aducerea lui in Romania pe roti ?

VA MULTUMESC ANTICIPAT !!

Uita-ti aici tot ce aveti nevoie:

[ link extern ]

[ link extern ] /
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iunie 2016
ContSters390045, utilizator
Va multumesc foarte frumos !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto ! ! ! Alexandru93 Alexandru93 Buna ziua! , vreau sa imi aduc o masina din Germania in vederea sa o inmatriculez ,o pot inmatricula fara sa platesc taxa de prima inmatriculare ? si cat ma ... (vezi toată discuția)
Contestare taxa auto hutzy90 hutzy90 Buna ziua . Am si eu o nelamurire in privinta taxei auto . Masina mi-a fost catalogata de RAR zilele acestea ca fiind Euro 2 . In germania ea era inregistrata ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu - imposibila uninvited66 uninvited66 Salut, Un prieten a venit in tara acum 1 an si 6 luni. A adus cu el o masina, un SAAB, din suedia, cu acte pe numele lui, primit acolo cadou. Nu a reusit sa ... (vezi toată discuția)